THE HOUSE FITNESS

 

Efter att ha tagit en av ACTIC:s många anläggningar till 1:a i Sverige vad gäller deras gruppträning (beläggning) tar vi nu nästa steg i framtiden. Ett nytt fitnesskoncept som under det första året uppnått samarbete med Blossom samt även sprider sig till Tyskland. Vill ni vara först i just er stad och ta hand om alla människor som finns i närheten av er och frågar efter konceptet? Maila oss på info@thehousefitness.se

The House Fitness lanserades mars 2017 och har under konceptets första år utvecklat samarbete med Blossom Tainton samt med andra stora företag och anläggningar som tagit in konceptet. The House Fitness stod också som enda fitnessföretag på scen under förra årets gala, Guldhjärtat 2017, på Berns Salonger i Stockholm.


OM KONCEPTET

Nu lanserar vi på The House ett NYTT fitnesskoncept – The House Fitness. Ett koncept för framtiden där träning ska vara ROLIGT, inte ett måste! Det ger samma resultat, ATT du faktiskt tränar men att du gör det av rätt anledning. Varje dag längtar du till träningen, tänk vilken känsla! Det blir en livsstil, en underbar gemenskap och miljö att be nna sig i, något att längta till varje vecka. Just för att du mår bra av det. Livet ska levas inte överlevas, samma sak gäller din träning. Det här är träningens framtid! Kom som du är, känn dig som hemma och må bra!

 

The House Fitness lanserades mars 2017 och har under konceptets första år utvecklat samarbete med Blossom Tainton samt med andra stora företag och anläggningar som tagit in konceptet. The House Fitness stod också som enda fitnessföretag på scen under förra årets gala, Guldhjärtat 2017, på Berns Salonger i Stockholm.

 

The House Fitness består av 11 st olika tnesspass där alla kompletterar varandra. Passen är ENKLA och vi använder oss av DANSINSPIRERANDE steg och förvandlar detta till ett roligt tnesspass där vi under passets gång lär ut en koreogra från början till slut. En träningsform där vi med GLÄDJE och EUFORI jobbar oss igenom hela kroppen, och glömmer tiden och det jobbiga som vissa förknippar med träning och aktivitet. På The House Fitness jobbar vi alltid med hashtagen #vägratråkigträning.

 

Inom fitnesskonceptet finns nya releaser att börja använda redan efter 10 gånger. Vi vill att våra utövare ska känna en fräschhet i våra pass och känna inspiration inför nya releaser. Men licenstagaren väljer själv när den nya releasen läggs in på schemat.

 

Som instruktör är fitnesspassen också LÄTTA ATT LÄRA UT och instruera då vi sätter gruppen i första läget, alltså inte exakta steg till varje 8:a i musiken. Något som uppskattas av våra instruktörer som använder sig av The House Fitness idag. På The House Fitness tror vi på våra insturktörer och ger alla den möjligheten att skapa mycket av känslan på passen själva genom musikval och steg inom vissa delar av passet.

 

Nu finns The House Fitness på licens vilket innebär att alla kan använda sig av den här härliga glädjen! Det är redan era som är intresserade av vår filoso och en stor träningskedja i Sverige köpte in konceptet redan innan det kom ut på licens, så haka på du/ni också! Spännande framtid väntar, det SPRITTER i hela kroppen.

 

Med ett leende på läpparna hälsar vi er alla varmt välkomna till framtidens ROLIGASTE träningskoncept!