Fakta The House Fitness


The House Fitness är:

 

Lätt att följa, för ALLA!

Dansinspirerade, glädjefyllda fitnesspass, The House Fitness är en känsla ingen produkt.

Vår grundfilosofi är: Kom som du är, känn dig som hemma och må bra!

Fitnesspassen liknar i uppbyggnaden ett aerobicpass, dvs releasen lärs ut på varje pass från början till slut och avslutas med en magisk finaldel. Releasens finallåt körs om och om igen, då vi tillsammans lyfter taket!

The House Fitness består av 11 st olika fitnesspass där alla kompletterar varandra, också med tanke på muskelgrupper.

På The House Fitness jobbar vi med hashtagen #vägratråkigträning

Varje release släpps 3 veckor innan releasesläpp. Material till nästa release finns att tillgå redan efter 10 gånger om anläggningen och medlemmarna önskar detta. Vi vill att våra utövare ska känna en fräschhet i våra pass och känna inspiration inför nya releaser. Men licenstagaren väljer själv när den nya releasen läggs in på schemat.

 

Releaserna koreograferas av grundaren av konceptet, Ingela Arrbrant. Efter en start som professionell dansare/musikalartist, fick hon utnämnelsen Årets Dansare i Sverige och jobbade flera år både på och bakom scen i Sverige och utomlands. Genom åren har hon jobbat med regissören Eva Rydberg, koreograf åt Idol-deltagare, koreograferat företagsevent och awards, varit med i musikaler samt haft olika TV-uppdrag.

Vi hälsar er varmt välkomna till framtiden träningskoncept!